четвер, 06 березня 2008 11:08

Корпорація Microsoft представила операційну систему для вчених

Корпорація Microsoft представила операційну систему Singularity, доступну безкоштовно для дослідників і учених. Останні допоможуть софтверному гігантові розробити програмне забезпечення, що використовує іншу архітектуру, ніж нині існуючі ОС. За словами представника Microsoft, Singularity спростить роботу дослідників.

За словами керівника відділу досліджень Microsoft Ріка Рашида, дослідникам і ученим сьогодні складно експериментувати з різною архітектурою через обмеження, що накладаються існуючими ОС, повідомляє РС World. Singularity, за словами Ріка Рашида, змінює стан речей, спрощуючи процес.

"Це нова система, побудована з нуля", - повідомив Рік Рашид. На його думку, Singularity допоможе в розробці нового програмного забезпечення, а також мов програмування.

Наголошується, що нова ОС не має жодного відношення до операційної системи Windows. "Уявіть, що це концепт-кар. Це прототип операційної системи, мета якої - досліджувати, як ОС і додатки взаємодіють один з одним", - заявив Рік Рашид, повідомляє Телеграф.
Зараз ви читаєте новину «Корпорація Microsoft представила операційну систему для вчених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі