пʼятниця, 06 березня 2020 17:48

Коронавірус в Україні: у кількох регіонах перевіряють хворих

Коронавірус в Україні: у кількох регіонах перевіряють хворих
Кількість хворих українців з підозрою на коронавірус зростає. Фото: Укрінформ

У Хмельницькому на коронавірус перевіряють священика, який був у паломницькій мандрівці на Афоні у Греції.

Хворий звернувся до медиків зі скаргами на погане самопочуття та високу температуру. На результати лабораторних досліджень ще чекають, передає tsn.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус виявили у дівчини без будь-яких симптомів

Водночас священик перебуває у реанімації Хмельницької інфекційної лікарні з двосторонньою пневмонією. Його підключили до апарату штучної вентиляції легень.

Кількість хворих українців з підозрою на коронавірус зростає. Наприклад, 6 березня до Новгород-Сіверської районної лікарні госпіталізували пасажира автобуса "Москва-Київ". У чоловіка була підвищена температура. Сам він з Чернівців. У лікарні після тесту стало зрозуміло, що у чоловіка грип типу "В".

Підозру про інфікування коронавірусом зняли з родини з Дніпропетровської області. Вагітна з трьома дітьми із симптомами застуди звернулася до лікарів. За її словами, чоловік тиждень тому приїхав з Італії.

У світі зафіксували 100 330 підтвержених випадки захворювання коронавірусом. Від хвороби померли 3408 людей. Водночас вдалося вилікувати 55 694 хворого, свідчать дані Центру системних досліджень при Університеті Джона Гопкінса.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірус в Україні: у кількох регіонах перевіряють хворих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі