неділя, 25 жовтня 2020 04:25

Коронавірус в Україні: стало відомо, скільки медиків померло від Covid-19

Коронавірус в Україні: стало відомо, скільки медиків померло від Covid-19
Після смерті медпрацівника, у якого підтверджено COVID-19, проводиться розслідування, після якого приймають рішення про виплату компенсацій родичам. Фото з відкритих джерел

В Україні з початку пандемії коронавірусної хвороби померли 140 медичних працівників. На початку квітня кількість хворих медиків становила до 20% від загальної кількості інфікованих.

Про це розповів головний санлікар України, заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко, передає "UA: Суспільне".

Він зазначив, що українська система охорони здоров'я може витримати зростання захворюваності COVID-19, при якому щодоби будуть фіксувати 15-17 тис. нових випадків хвороби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОЗ оновило список країн червоної і зеленої зон

Заступник міністра також розповів, що зараз після смерті медпрацівника, у якого підтверджено COVID-19, проводиться розслідування, після якого приймають рішення про виплату компенсацій родичам.

За останню добу в Україні виявили 7014 нових інфікованих коронавірусом. Загалом, станом на ранок 24 жовтня, маємо 337 410 лабораторно підтверджених випадків Covid-19. Із них 6289 - летальні. 125 пацієнтів померли за останню добу.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірус в Україні: стало відомо, скільки медиків померло від Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі