середа, 25 березня 2020 19:24

Коронавірус добрався до ще однієї області

Коронавірус добрався до ще однієї області
У Сумській області виявили коронавірус. Фото: Reuters

У Сумській області зафіксували перший випадок зараження коронавірусом.

Covid-19 виявили у 76-річної жінки із Конотопського району. Про це повідомив мер Конотопа Артем Семеніхін в Facebook.

"У Конотопі щойно діагностували перший випадок захворювання на коронавірус. Жінка віком 76 років з села Козацького Конотопського району. На цей момент перебуває в реанімації ЦРЛ. Вживаємо всіх необхідних заходів. Жінка притомна, її підключили до апарату штучної вентиляції легенів", - зазначив він.

Сумська ОДА повідомляє, що в області було створено міжвідомчий оперативний штаб з протидії поширенню коронавірусу. Серед основних завдань штабу - розробка превентивних заходів, організація своєчасного реагування у разі виявлення захворювань, забезпечення сталого функціонування об'єктів критичної інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус виявили ще в одному обласному центрі

Кабмін 25 березня посилив обмежувальні заходи, спрямовані на запобігання поширенню в Україні коронавірусу. Постанова, ініційована міністром охорони здоров'я України Іллею Ємцем, передбачає дозвіл на примусове обстеження та госпіталізацію людей із підозрою на COVID-19.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірус добрався до ще однієї області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі