неділя, 27 січня 2008 10:50

Корона "Міс Америка" дісталася "Міс Мічіган" (ФОТО)

В суботу новою "Міс Америка" була вибрана переможницею конкурсу краси в штаті Мічіган 19-річна Кірстен Хеглунд. На другому місці опинилася "Міс Індіана", на третьому - "Міс Вашингтон".

Хеглунд вчиться за фахом "музичний театр" в університеті Цинциннаті, штат Огайо, і сподівається зробити кар"єру на Бродвеї. Її мати є активісткою ряду громадських організацій, а бабуся брала участь в конкурсі "Міс Мічіган" ще в 1944 році. Вона спостерігала за перемогою внучки із залу в казино PlanetHollywood в Лас-Вегасі.

Переможниця отримає стипендію у розмірі 50 тисяч доларів і можливість подорожувати протягом року. Як "королева краси" Хеглунд пообіцяла вести просвітницьку кампанію про правильне харчування.

Трансляція конкурсу вперше велася на телеканалі TLC. За чотири тижні до церемонії почалося реаліті-шоу "MissAmerica: RealityCheck" (Міс Америка: перевірка на достовірність), в якому конкурсанткам допомагали відмовитися від старомодного образу "американської красуні" і з"явитися перед глядачами сучаснішими, передає агентство AssociatedPress.

Зараз ви читаєте новину «Корона "Міс Америка" дісталася "Міс Мічіган" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі