середа, 25 квітня 2007 11:25

Королівські гвардійці Великобританії знялися в порно (ФОТО)
6

П"яні члени королівської гвардії вирішили розважитися і зняли відео "для дорослих". На кадрах вони показують стриптиз, використовуючи деталі своєї уніформи. Солдати, чий головний обов"язок охороняти королеву, танцюють перед камерою в напівголому вигляді, потягуючи сидр прямо з пляшки.

Крім того, вихідці з Глазго розігрували еротичні сценки, пестили один одного. В цей час на них була лише верхня частина знаменитої уніформи і шкарпетки.

На іншому ролику, знятому в казармі Челсі в Лондоні, солдати імітують секс і тьопають один одного по дупі. Напередодні увечері розлючене керівництво королівської гвардії з"ясувало, хто стоїть за ганебним відео. Одне з джерел повідомило: "Ці хлоп"ята зганьбили наш полк і повинні бути з ганьбою видворені з армії. Наш полк є одним з найзнаменитіших в світі. Нашу форму впізнають скрізь. Ми повинні бути одним з найбільш дисциплінованих полків в армії, але ці люди виставили нас повними ідіотами. Вони нас принизили, і тепер ми повинні вказати їм на двері".

За словами джерела, чотири солдати відправилися п"янствувати в п"ятницю після того, як закінчилася їх зміна. Пронос алкоголю на територію казарми заборонений, проте членам гвардії зробити це все ж таки вдалося. Пізніше вони, ймовірно, вирішили зняти ролик про свої подвиги. На кадрах видно, як п"яні солдати танцюють в крузі, показуючи один одному стриптиз. "Огидно бачити, як один з них хапає член свого товариша по службі. Вони негідні носити свою форму", - заявило джерело.

Королівський полк є одним з найвідоміших в британській армії. Завдяки традиційним ведмедячим шапкам і червоним камзолам, членів цього полку впізнають у всьому світі.

Напередодні представниця армії виступила з офіційною заявою, назвавши вчинок чотирьох членів королівської гвардії "мерзенною розвагою". Вона сказала: "Ми категорично проти подібних п"янок і непристойних розваг. Винуватці були знайдені і понесуть покарання", повідомляє Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Королівські гвардійці Великобританії знялися в порно (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі