середа, 16 травня 2007 14:06

Королева краси Гайани задушила свого чоловіка у спальні

Королева краси Гайани та діюча Міс Південна Америка звинувачена у вбивстві власного чоловіка. 44-річного бізнесмена знайшли задушеним в подружній спальні.

32-річна Керолен Лінч, королева краси Гайани, в жовтні минулого року виграла титул Місіс Південна Америка. Її чоловік, Фарук Разак, власник найбільшого валютного бізнесу в Гайані, був знайдений мертвим в минулий понеділок в спальні їх спільного з Лінч будинку. Королева краси заявила поліції, що знайшла тіло чоловіка після того, як відвезла дочку до школи. Лінч подумала, що у чоловіка трапився напад.

Проте експертиза показала, що Разак був задушений, відзначає Associated Press. Крім того, на його шиї були виявлені подряпини від жіночих нігтів. В той же час ознак злому в будинку поліцейські не виявили. У цю п"ятницю Лінч з"явилася перед судом, де їй було пред"явлено офіційне звинувачення у вбивстві чоловіка. Вона заявила, що не визнає себе винною, пояснивши, що у неї просто не вистачило б сили, щоб задушити чоловіка.

Правда, за даними джерел AP в поліції, в причетності до вбивства підозрюється ще одна людина, яка найближчим часом буде арештована. Інші подробиці цієї справи не розкриваються, передає Завтра.
Зараз ви читаєте новину «Королева краси Гайани задушила свого чоловіка у спальні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі