четвер, 08 жовтня 2009 09:56

Король України-Русі Орест І хоче довести, що розмовляв з інопланетянкою

Король України-Русі Орест І хоче довести, що розмовляв з інопланетянкою

Самопроголошений король України-Русі Орест I прибув у Запоріжжя для налагодження стосунків з позаземними істотами, вступив в контакт з інопланетною жінкою.

Про це повідомляє телеканал СТБ з посиланням на слова уфолога Віктора Царинника, який супроводжував монарха.

Пенсіонер Царинник очолює департамент дослідження НЛО в місцевому козацькому війську. На пенсію він придбав відеокамеру для зйомки інопланетян. Завдяки цьому уфолог має в своєму розпорядженні підтвердження зустрічі Ореста I з позаземним розумом: знімками, на яких зображений гуманоїд.

"Після того, як НЛО зникло, з"явилася жінка біля намету, де спав король. І дійсно, очевидно, відбувся контакт, тому що вона почала розмовляти з ним. Я був приголомшений", - розповів Царинник.

Козак-уфолог регулярно спостерігає НЛО на лісосмузі, розташованій неподалеку його села в Запорізькій області. Точне місце приземлення інопланетян Царинник не розкриває, щоб туди не набігли люди.

За його даними, востаннє висока інопланетна активність в Запоріжжі спостерігалася перед президентськими виборами 2004 року; зараз невпізнані літаючі об"єкти знову часто з"являються в небі.

Орест I (він же Орест Федорович Карелін-Романишин-Русин) народився в 1950 році в Львові. У 1990-х він захопився ідеєю створення Українського королівства. У 1998 році Карелін коронував себе у Варшаві. До інопланетного розуму король вирішив звернутися, зневірившись отримати визнання на батьківщині.

З інопланетянами Орест I планував обговорити долю країни: "Якщо наші депутати не зможуть привести в порядок таку багату державу, то я думаю, що в цьому мені, як королю, допоможуть Сутності".

СТБ

Зараз ви читаєте новину «Король України-Русі Орест І хоче довести, що розмовляв з інопланетянкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі