четвер, 05 лютого 2009 13:29

Кореянка понад 700 разів намагалася отримати водійські права

Кореянка понад 700 разів намагалася отримати водійські права
68-річна мешканка південнокорейського міста Вонджу не змогла на цьому тижні в 771-й раз скласти іспит на отримання водійського посвідчення, проте вона не зневірилася і подала заявку на чергову спробу.

Сісти за кермо автомобіля ця наполеглива пані за прізвищем Чха вирішила в 2005 році, проте провалилася на іспиті, не зумівши правильно відповісти на питання письмового тесту. Відтоді вона практично щодня, за винятком вихідних і національних свят, повторює спроби, але безуспішно. Для здачі цього тесту необхідно набрати мінімально 60 балів, а їй кожного разу вдавалося отримати за свої відповіді всього лише від 30 до 50.

За допомогою автомобіля жінка сподівалася дещо полегшити свою роботу, оскільки на життя вона заробляє тим, що з лотком ходить по квартирах великих житлових комплексів і продає товари повсякденного попиту. В автомобільному центрі вже підрахували, що ця "рекордсменка" витратила понад 4 млн. вон або більше 3 тис. доларів на оплату іспиту. А якщо врахувати витрати на дорогу та їжу, то вся сума її витрат перевищила 8 тис. доларів.

За матеріалами ИТАР-ТАСС, Известия

Зараз ви читаєте новину «Кореянка понад 700 разів намагалася отримати водійські права». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі