понеділок, 21 січня 2008 11:50

Кореянка перемогла у світовому конкурсі супермоделей (ФОТО)
5

П"ятдесят найкрасивіших дівчат з різних куточків світу приїхали 16 січня до Нью-Йорка, де пройшов фінал міжнародного конкурсу Ford Supermodel of the World.

Навчені всім хитрощам роботи в модельному бізнесі, красуні, які пройшли до цього жорсткий відбір (всі вони є переможницями національних конкурсів краси) і які пізнали, що таке справжня конкуренція, зібралися на Манхеттені з однією метою: підкорити суддів і отримати безцінний з погляду кар"єри приз - контракт з агентством Ford Models  на суму 250 тис. доларів.

Переможницею судді назвали 20-річну учасницю від Кореї Сін-хьон Канг, що виступала під псевдонімом Хіоні ("Hyoni"). Вона стала першою азіатською моделлю, що перемогла в конкурсі, організованому агентством Ford.

Відзначимо, що перемога в Ford Supermodel of the World - справжня путівка в життя. Цей конкурс більш значущий, ніж всі інші, оскільки дівчат безпосередньо пов"язують з модельними агентами зі всього світу.

Україну на цьому конкурсі представляла переможниця українського відбіркового туру, киянка Анна Желтоносова.

Можна довго сперечатися про те, чи гідна Хіоні цього титулу, проте професіонали модельного бізнесу зробили свій вибір. І не можна не відмітити те, що дедалі  частіше популярність і визнання отримує східна жіноча краса. Наприклад, нещонедавно титул Міс Світу дістався представниці Китаю Чжан Цзилінь, повідомляє NewsLand.

Зараз ви читаєте новину «Кореянка перемогла у світовому конкурсі супермоделей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі