понеділок, 29 липня 2019 13:02

"Контакти вже йдуть" - у Держдумі натякнули на домовленості зі "Слугою народу"

"Контакти вже йдуть" - у Держдумі натякнули на домовленості зі "Слугою народу"
Деякі депутати із "Слуги народу" домовлялись з Росією про мир. Фото:ru.korupciya.com

Деякі народні депутати від партії "Слуга народу" вже почали домовлятись із Москвою про стабілізацію відносин між Україною та Росією.

Таку заяву голови комітету нелегітимної Держдуми з міжнародних справ Леоніда Слуцького показав у відеоблозі на YouTube український журналіст Роман Цимбалюк.

"Будемо думати, як вирішити величезний букет проблем, який накопичився за останні роки між Росією й Україною. Тому як би хтось не хотів перешкодити нашим контактам, вони вже йдуть, вони вже в багато разів масштабніші, ніж рік, півроку тому. Далі все залежить, у першу чергу, від доброї волі парламентської більшості. Поки багато в чому для нас це "чорна скринька". Але, не називаючи імен, скажу, що деякі з них вже вийшли на зв'язок" – сказав Слуцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клімкін розповів про ризики від домовленостей між Росією та Європою

Журналіст вирішив уточнити, про яку партію йдеться. Той підтвердив, що має на увазі політсилу президента України Володимира Зеленського. Озвучувати імена майбутніх депутатів, які хочуть примирення з Кремлем, Слуцький відмовився.

"Я маю на увазі саме блок Зеленського, але я не буду називати імен. Можу вас запевнити – це йде за зростанням. Але, з огляду на непросту ситуацію в Києві, у тому числі на майданчику Верховної Ради нового скликання, давайте не будемо цих людей підставляти. Я вважаю, що це форварди у новій парламентській більшості" – підкреслив російський депутат.

У відеоблозі Цимбалюк зазначив, що в Росії настільки хочуть підпорядкувати Україну собі, що готові забути навіть про затримання та арешт СБУ російського танкера.

"Сумно товаришам через затриманий і заарештований танкер, але вони продовжують вірити і сподіватися на партію "Слуга народу". Бачите, навіть особливо і не стартує товариш Слуцький: "Можемо ми зам'яти це питання – ви, головне, до Києва запросіть, щоб ми сала могли поїсти і горілки попити"– поділився позицією представників країни-агресора.

Центральна виборча комісія опрацювала 100% протоколів на позачергових парламентських виборах. Найбільшу підтримку отримала партія "Слуга народу" — 43,16%. За неї віддали голоси понад 6 млн українців. На другому місці "Опозиційна платформа — За життя" — 13,05%. Її підтримали майже 2 млн громадян.

Зараз ви читаєте новину «"Контакти вже йдуть" - у Держдумі натякнули на домовленості зі "Слугою народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі