четвер, 17 липня 2008 16:53

Конкуренти порізали колеса молоковоза

У ніч на 7 липня у дворі водія із селища Макошине Менського району Чернігівщини прокололи чотири колеса молоковоза й насипали цукру в бензобак.

Куликівський молокозавод почав приймати молоко в Макошиному 3 липня по гривні за літр. Напередодні Менський молокозавод підвищив ціну на 10 коп., зрівняв її з вартістю товару конкурентів. Три дні куликівські молоковози працювали без пригод. Молоко забирали в пунктах місцевої спілки здавачів молока.

— Молоковоз ночує у дворі водія Миколи Шугалія, — розповідає голова Макошинської спілки здавачів молока Юрій Ярина, 46 років. — Поруч із ним стояла власна вантажівка водія. Теж ГАЗ-53, але бортовий. Та приватну машину не чіпали. У молоковоза прокололи чотири колеса із шести. Внутрішні задні скати вціліли. Уранці Шугалій переставив на молоковоз колеса зі своєї машини і все-таки виїхав по молоко.

На Куликівському молокозаводі кажуть, що зловмисника знайшли. Це представник конкурентів. Він купив колеса. Та на керівництво заводу продовжують тиснути, щоб забиралися геть із Макошиного. Торік у цьому селищі заготовили 730 т молока, цьогоріч планують 600.

Спілку здавачів молока зареєстрували в Макошиному на початку року. Здавати молоко через неї почали в липні.

— Довелося обдзвонити шість заводів Чернігівської області, два — Сумської й один Полтавської. Тільки на Куликівському погодилися приймати молоко через спілку, — каже Ярина. — Зараз спілка нараховує більше 50 чоловік. Щодня вони здають 700 літрів молока.

Зараз ви читаєте новину «Конкуренти порізали колеса молоковоза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі