четвер, 04 грудня 2008 10:58

Конгресмен від Флоріди прийняла дзвінок Обами за розиграш

Конгресмен від Флоріди з Республіканської партії Ілена Рос-Летінен кинула трубку, коли обраний президент США Барак Обама подзвонив, щоб привітати її з переобранням.

Обама також сказав по телефону, що сподівається на успішну роботу з нею в рамках комісії з міжнародних справ Палати представників. Проте через хвилину розмови конгресмен перервала обраного президента і заявила, що на розіграші не піддається, хоча він більш хороший пародист, ніж хлопець з "SaturdayNightLive". Після цього вона кинула трубку.

"Я думала, що це одна з радіостанцій Флоріди так недобре розігрує мене", - сказала вона пізніше в інтерв"ю.

Через якийсь час Ілені Рос-Летінен подзвонив Рам Емануель, керівник передвиборного штабу Обами. Конгресменка не побажала слухати і його.

Рос-Летінен повірила в те, що це не розиграш, тільки після того, як їй подзвонив Говард Берман, голова комісії з міжнародних справ, і вона змусила його розповісти їй жарт, який нещодавно чула від нього в приватній бесіді. Конгресмен попросила передати обраному президентові свої вибачення і прохання передзвонити їй ще раз.

Барак Обама передзвонив Рос-Летінен і сказав, що не винить пані в її недовірливості, оскільки знає про подібні розіграші, повідомляє "Newsru.com".

Зараз ви читаєте новину «Конгресмен від Флоріди прийняла дзвінок Обами за розиграш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі