середа, 05 грудня 2007 15:53

Кондолізу Райс підозрюють в лесбіянстві

Кондолізу Райс підозрюють в лесбіянстві
Минулого тижня на першій смузі одного з найпопулярніших в Америці щотижневих таблоїдів The National Enquirer з"явилася фотографія Райс з присвяченою нею статтею під назвою "Хто гей, а хто ні".

У замітці висловлювалися чутки, що давно бродили по Вашингтону, про сексуальну орієнтацію Райс. Це спровокувало хвилю суперечок у зв"язку з її високим статусом в республіканській адміністрації, яку в основному сприймають як ворожу геям.

The Enquirer назвав свою статтю "грою в припущення, популярною серед фанатів Голлівуду, які намагаються вирахувати, хто з прославлених зірок, - гей". Далі в замітці йшлося: "З чуток, які ходять в політичних кругах, ні для кого не секрет, що Райс гомосексуальна".

У статті цитувався "знайомий з ситуацією" анонімний блоггер, який заявив, що Райс при перебуванні проректором Стенфордського університету в Каліфорнії "абсолютно не приховувала, що є лесбіянкою, і це було не скандалом, а фактом". Газета посилалася на інформацію про те, що в 1998 році Райс придбала будинок спільно з своєю "найближчою подругою", неодруженою представницею кіноіндустрії Ренді Бін.

Чутки далеко не вперше пов"язують Райс з лесбіянками. У недавній біографії держсекретаря дипломатичний кореспондент The Washington Post Гленн Кесслер відзначив, що Бін, яку називають "прогресивним лібералом", - її "найближча подруга". Саме Кесслер, вивчивши документи на власність, встановив, що Райс і Бін спільно володіють будинком.

Сама Райс не коментує повідомлення про своє приватне життя. Її посади не були виборні, так що її сексуальна орієнтація ніколи не була предметом обговорення в ході виборчої кампанії. Проте гомосексуалісти давно стурбовані її зв"язками з консервативними республіканцями, виступаючими проти одностатевих шлюбів, а також з християнами-євангелістами, які вважають гомосексуалізм гріхом, пише The Sunday Times.

Зараз ви читаєте новину «Кондолізу Райс підозрюють в лесбіянстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі