субота, 31 травня 2008 10:47

Кондоліза Райс вступила у фан-клуб Kiss (ФОТО)

 

Держсекретар США, Кондоліза Райс, приєдналася до армійського фан-клубу рок-групи Kiss і зустрілася з її вокалістом. Зустріч пройшла в Стокгольмі, де напередодні відбулася міжнародна конференція з Іраку, а сьогодні повинен пройти концерт групи.

"Я дуже хвилювалася", - лаконічно прокоментувала Райс свою пізню зустріч з вокалістом і басистом групи Джином Сімонсом і його колегами Полом Стенлі, Еріком Сінгером і Томмі Тайером у вітальні представницького класу готелю Шератон, де учасники групи роздавали автографи, майки і пропуску за куліси помічникам держсекретаря США.

За словами Райс, зустріч була дуже цікавою, учасники Kiss виявилися чудово обізнаними з події в світі політики, а також попросили її про нову зустріч після її офіційної вечері з міністром закордонних справ Швеції, на що вона "з радістю погодилася".

Сама Райс, що колись отримала освіти з класу класичного фортепіано, сказала, що її музичні інтереси вельми специфічні і охоплюють репертуар від "Бетховена до Брюса Спрінгстіна". Група Kiss також потрапляє в цей "мікс" завдяки своїй пісні "Рок-н-рол всю ніч", передає Associated Press.

Зараз ви читаєте новину «Кондоліза Райс вступила у фан-клуб Kiss (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі