четвер, 23 жовтня 2008 08:37

Кондоліза Райс назвала Сару Пейлін "фантастичною"

Кондоліза Райс назвала Сару Пейлін "фантастичною"
Держсекретар США Кондоліза Райс назвала кандидата віце-президенти від Республіканської партії Сару Пейлін "фантастичною", повідомляє AFP. При цьому Райс утрималася від яких-небудь висловів, що свідчать про те, що вона підтримує кандидатуру Пейлін на майбутніх виборах.

Райс в середу взяла участь в щорічній Конференції жінок, що проходить в штаті Каліфорнія. В рамках заходу Райс брала участь в конференції, в ході якої їй і іншим гостям було поставлено питання: "Хто робить більший вплив на хід президентських виборів - Сара Пейлін чи Хіларі Клінтон?".

Відповідаючи на питання, Райс заявила: "Обидві ці жінки прекрасні. Завдяки ним, жінки, що претендують на такі високі позиції, перестали здаватися чимось незвичайним". "Прекрасна Хіларі Клінтон боролася за пост президента, а зараз на пост віце-президента претендує фантастична Сара Пейлін", - сказала Райс.

Журналісти, що освітлювали виступ Райс, особливу увагу звернули на той факт, що держсекретар не почала заявляти про свою підтримку Пейлін, обмежившись компліментами в її адресу. Раніше Колін Пауелл - попередник Райс на посту держсекретаря в адміністрації республіканця Джорджа Буша - оголосив, що в боротьбі за Білий дім підтримує демократа Барака Обаму.

Зараз ви читаєте новину «Кондоліза Райс назвала Сару Пейлін "фантастичною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі