вівторок, 19 січня 2021 10:07

Кому не можна пірнати в ополонку – медичний прогноз на 19 січня

Кому не можна пірнати в ополонку – медичний прогноз на 19 січня
Бажано провести розвантажувальний день. Фото: pixabay.com

19 січня добре одягайтеся перед виходом на вулицю. Стережіться застуди. Вона може давати важкі наслідки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Якщо плануєте пірнати в ополонку, відмовтеся від алкоголю, - говорить астрологиня. – Вживати горілку цього дня не слід. Не можна занурюватися у крижану воду, якщо у вас є серцево-судинні захворювання, цукровий діабет, застуда або грип. Виключіть з денного раціону страви, що подразнюють слизову кишківника. Загострюються виразкові процеси в шлунку. Бажано провести розвантажувальний день. Корисним буде голодування. Не допускайте зневоднення організму. Турбуватимуть явища дисбактеріозу. Їжа гірше перетравлюватиметься. Врахуйте це під час приготування страв".

Овен

Спостерігатиметься загальна фізична слабкість. Не допускайте надмірного перевантаження. Не захоплюйтеся тонізувальними напоями

Телець

Може повернутися недолікована застуда. Стимулюйте повноцінне виділення мокроти. Зверніться до порад народної медицини.

Близнюки

Походіть ввечері босими. Зробіть перед сном теплі ванночки для ніг. Через догляд за ногами покращиться загальне самопочуття.

Рак

Підвищується ламкість волосся та нігтів. Підтримайте організм вітамінами та мінералами. Зробіть сольові ванни для рук.

Лев

Вилучіть з денного раціону продукти, які важкі для системи травлення. Схильним до запорів варто простежити за своїм харчуванням.

Діва

Дивіться під ноги під час пересування. Стережіться вивиху суглобів нижніх кінцівок. Перед тренуванням фіксуйте їх еластичним бинтом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 19 січня: чого не можна робити у цей день

Терези

Добре промивайте нирки. Не провокуйте появи застійних явищ у сечогінних шляхах. Приділіть більше уваги особистій гігієні.

Скорпіон

Організм погано протистоятиме зовнішній інфекції. Запобігайте появі застуди. Нежить заважатиме зосередитися на роботі.

Стрілець

Відкладіть експерименти з новими косметичними препаратами. Не займайтеся самолікуванням. Є ризик появи алергійних реакцій.

Козеріг

Будьте розбірливі в інтимних стосунках. Стережіться інфекції, що передається статевим шляхом. Не користуйтеся чужими гігієнічними засобами.

Водолій

Не приймайте фармпрепаратів для зниження ваги. Знайдіть час на зарядку або тренування. Придбайте абонемент на регулярне відвідування басейну після карантину.

Риби

Загострюються хвороби судин. Погіршується периферійне кровопостачання. Можуть мерзнути кінцівки. Боріться з гіподинамією.

З 18 по 24 січня добре працюватиме інтуїція. Кому до неї точно варто прислухатися.

Зараз ви читаєте новину «Кому не можна пірнати в ополонку – медичний прогноз на 19 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі