понеділок, 11 червня 2007 12:26

Комплекс вогняно-водних фонтанів відкрився в Севастополі

У Севастополі в Дитячому містечку "Лукомор"я" відкрився перший в Україні комплекс постійно діючих вогненно-водних фонтанів Brilliantfire.

Як повідомив автор проекту директор містечка Микола Помогалов, "головна ідея полягає в тому, щоб зруйнувати старе уявлення про те, що дві стихії не можуть ужитися разом".

- Крім того, було поставлено завдання довести, що, якщо ці дві стихії вміло поєднати, то можна створити справжнє диво, - сказав він.

- Вогонь і вода - це життя, прагнення до чогось - саме це бажання людей прагнути досягнення якоїсь мети я й хотів утілити в такому комплексі, - відзначив Помогалов.

За його словами, "комплекс вогненно-водних фонтанів складається з каскаду 300 піротехнічних і водних фонтанів, а також світлових гармат, що складають єдину вогненно-водну ідилію". Подібного комплексу в Україні не було, тому в Книзі рекордів Україні він номінується в розділі "Вперше".

На церемонію відкриття фонтану були запрошені представники Книги рекордів України, які зафіксували своєрідний рекорд, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Комплекс вогняно-водних фонтанів відкрився в Севастополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі