четвер, 07 листопада 2019 19:15

Комік Молочний заявив, що по Києву ходять фашисти

Комік Молочний заявив, що по Києву ходять фашисти
Молочний виклав текст у Instagram. Фото: Obozrevatel

Український комік Андрій Молочний, який переїхав у РФ, написав пост з нагоди захоплення Києва радянською армією 6 листопада 1943 року.

"Чому для мене ця подія стала важливим, набуло дуже цінне значення? Адже ще 5 років тому, я не писав про це, не викладав такі пости. Адже ще 5 років тому я навіть і подумати не міг, що по Києву натовпами ходитимуть фашисти. Я навіть уявити собі не міг, що будуть опоганюватися пам'ятники героям Великої Вітчизняної Війни. Що будуть зносити пам'ятники Жукову і Ватутіну. Що на День Перемоги 9-го травня молодь буде ображати ветеранів, а співробітники поліції не тільки не будуть припиняти такі дії, а самі будуть сприяти цьому, змушувати ветеранів і навіть дітей знімати пілотки з червоними зірками", - написав він у Instagram.

Молочний також висловив сподівання, "що як і 76 років тому Київ буде очищений від фашистської нечисті, від нелюдей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Притула пояснив, що треба робити з проросійськими ЗМІ в Україні

"Тепер за цю пам'ять я зубами триматися буду. Буду триматися з багатьох причин, і ще тому, що в складі 1-го Українського фронту, під командуванням Миколи Федоровича Ватутіна і Георгія Костянтиновича Жукова, пройшов всю війну і загинув в квітні 1945 року мій прадід Петро Андрійович Молочний", - підсумував він.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зафіксувала порушення під час позапланової перевірки телеканалу NewsOne. Перевірку ініціювали в зв'язку з наміром провести телеміст із російським телеканалом "Росія 1". Під час перевірки досліджували висловлювання в передачах, що анонсували телеміст із російським телеканалом "Росія 1". Виявили низку фактів, наприклад, передачі, де українців називали фашистами.

Зараз ви читаєте новину «Комік Молочний заявив, що по Києву ходять фашисти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі