вівторок, 11 вересня 2007 12:21

Коломойський знайшов дві біди у "1+1"

Співвласник "ПриватБанку" Ігор Коломойський, який наприкінці серпня придбав 3% акцій компанії Central Europian Enterprises (CME), що контролює канал "1+1", вважає, що у телеканалу є внутрішня і зовнішня проблеми.

"На мій погляд, у "1+1" є дві проблеми: внутрішня і зовнішня", - заявив він в інтерв"ю газеті "Комерсант-Україна", пояснюючи недавнє коливання рейтингів каналу "1+1".

За словами Коломойського, "внутрішня (проблема) має системний характер і полягає в явному конфлікті інтересів (співвласників каналу) Олександра Роднянського і Бориса Фуксмана".

"Роднянський володіє капіталом у "Студії 1+1" і при цьому є генеральним директором компанії СТС, яка має інтереси на українському медійному ринку і є конкурентом "1+1" в Україні. Я думаю, що такий конфлікт інтересів виникає в нього як щодо "1+1", так і щодо СТС", - пояснив Коломойський.

"Мені не хотілося б торкатися моральних аспектів цього питання, але я думаю, що менеджменту нелегко орієнтуватися в такій корпоративній ситуації", - підкреслив він.

Говорячи про зовнішні причини коливання рейтингу каналу, Коломойський зазначив, що "сьогоднішня конфігурація рекламного ринку не зовсім сприятлива для "1+1".

"Однак ситуація поправна, і "1+1" має всі шанси на подальший успіх. Причому я особисто дуже в цьому зацікавлений, оскільки фінансові показники каналу будуть безпосередньо впливати на зростання акцій СМЕ, власником яких я є", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський знайшов дві біди у "1+1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі