понеділок, 21 жовтня 2019 19:55

Коломойський жорстко висловився про Гонтареву та двох міністрів

Коломойський жорстко висловився про Гонтареву та двох міністрів
Коломойський назвав Гонтареву "дебілкою". Фото: "Економічна правда"

Про екс-голову НБУ Валерію Гонтареву, міністра економіки Тимофія Мілованова та міністра культури, молоді і спорту Володимира Бородянського негативно висловився олігарх Ігор Коломойський.

"Гонтарева нехай спокійно сидить у Лондоні та переписує майно на інших, доки їй ще щось не спалили. Чи співчуваю я Гонтаревій? Я не співчуваю! Я співчуваю десяткам, а можливо і сотням тисяч людей, що вклались в різні банки, які вона пограбувала. А цій тварі я не співчуваю", - сказав він у інтерв'ю "Настоящему времени".

Він прокоментував те, що екс-глава НБУ розцінює цю пісню як травлю.

"Вона розцінює? Ну так нехай до психіатра сходить, дебілка. Може в неї манія переслідування розвинулася. Якщо вона божевільна, то її у лікарню треба відправити. Вона себе месією вважає, ви знали? Вона психічно неврівноважена і божевільна дура. Я мав досвід спілкування з нею з 2014-го до літа 2016 року. Вона невмєняшка", - заявив Коломойський.

Бородянськького Коломойський назвав "покидьком".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Так було, є і буде" – у "Кварталі" прокоментували скандальний номер

"А міністр культури Бородянський — я точно знаю, що він не дебіл. Він вибачився перед Гонтаревою. Так ось: нехай краще вибачиться перед усіма постраждалими від Гонтаревої. Крім Коломойського. Тому що коли він вибачається за когось перед Гонтаревою, це означає, що він не дебіл, а покидьок", — сказав Коломойський.

Міністр економіки Мілованов, який бачить загрозу для інвестицій у цій пісні, на думку Коломойського має піти у відставку.

"Це говорить про його рівень як міністр. Іншого слова як дебіл просто не знайдеш. Дуже прикро, що міністр економіки в Україні — дебіл", — сказав олігарх.

Колишня голова Нацбанку України Валерія Гонтарева назвала абсурдом заяву бізнесмена Ігоря Коломойського про намір отримати $2 млрд компенсації за націоналізацію ПриватБанку.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський жорстко висловився про Гонтареву та двох міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі