вівторок, 02 лютого 2016 14:01

"Коломойський хотів викупити Надю з полону" - Віра Савченко

"Коломойський хотів викупити Надю з полону" - Віра Савченко
фото: Ельдар Сарахман

Український олігарх Ігор Коломойський був готовий "за будь-які" гроші викупити з полону бойовиків Надію Савченко. Про це в інтерв'ю журналу "Країна" розповіла рідна сестра Надії Віра Савченко.

"Коли Надя потрапила в полон до бойовиків, на мене вийшли люди Коломойського. Я якраз їхала вчергове у Луганськ. Добиралась автостопом. Там спілкувалася з командиром контррозвідки так званої ЛНР Володимиром Громовим. Зараз ця людина скоріш за все зачищена, бо довгий час немає з ним зв'язку. Мені подзвонили люди Коломойського і сказали: "Может, им нужен выкуп? Мы готовы. Игорь Валерьевич даст сколько надо". Я передала це Громову, на що він відповів: "Я не могу такие решения принимать". Через двадцять хвилин передзвонив. "Мы с карателей денег брать не будем". І все. Це був єдиний факт, який я озвучувала" - розповіла Віра.

Нагадаємо, 17 червня 2014 року біля міста Щастя українська льотчиця Надія Савченко потрапила в полон до бойовиків "ЛНР". У ніч на 23 червня льотчицю було незаконно перевезено на територію Російської Федерації.

Повне інтерв'ю з Вірою Савченко читайте в найближчих номерах журналу "Країна"

Зараз ви читаєте новину «"Коломойський хотів викупити Надю з полону" - Віра Савченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі