понеділок, 21 січня 2008 10:32

Колишня солістка групи "Блєстящіє" вагітна

Колишня солістка групи "Блєстящіє" Ксенія Новикова знаходиться на третьому місяці вагітності.

Перша вагітність 27-річної співачки проходить непросто. Минулої суботи Ксюші стало недобре і вона вирішила відразу ж звернутися до лікарів. Ближче до вечора Ксенія приїхала в один з пологових будинків столиці. Оглянувши пацієнтку, медики сказали, що з нею все гаразд і рекомендували пройти повне обстеження.

"Для Ксюші це перша вагітність, тому не дивно, що вона так хвилюється", – розповідає один з лікарів клініки.

Почувши, що у неї все гаразд, Новикова почала збиратися додому, але медики все ж умовили її залишитися на добу і пройти курс, що підвищує імунітет. Увечері наступного дня Ксюша залишила клініку.

Сама Новикова приховує факт вагітності. Вона марновірна і боїться наврочити свого майбутнього малюка. Ім"я батька дитини вона теж тримає у таємниці. Відомо лише, що півтора роки тому Ксюша збиралася заміж за 31-річного бізнесмена  на ім"я Андрій, але тоді весілля зірвалося. Проте, близькі відносини пари зберегти вдалося.

Наприкінці минулого року Ксенія Новикова залишила групу "Блєстящіє" заради того, щоб почати сольну кар"єру, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Колишня солістка групи "Блєстящіє" вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі