неділя, 02 грудня 2007 10:40

Колишня дружина Уго Чавеса пішла в опозицію

До акцій опозиції Венесуели, що продовжує протести проти запропонованої президентом Уго Чавесом конституційної реформи, приєдналася колишня дружина президента Марісабель Родрігес.

Вона заявила, що не "може підтримувати концентрацію влади в одних руках". У недавньому інтерв"ю Родрігес звинуватила колишнього чоловіка в спробі "загіпнотизувати народ" і додала: "Я не можу підтримати це прагнення до нескінченного перебування у влади"

Марісабель Родрігес стала дружиною Уго Чавеса в 1998 році, а чотирма роками пізніше пішла від нього. Від цього шлюбу у Чавеса є дочка Росинес, якій зараз вже дев"ять років.

В четвер 29 листопада в акціях протесту взяли участь 160 тисяч чоловік. Велика частина демонстрантів - це студенти, які влаштовують регулярні акції в останні шість місяців.

2 грудня в країні пройде референдум, на якому венесуельці повинні висловити свою думку про плани президента внести 69 поправок до конституції. Зміни, зокрема, включають усунення обмежень по термінах перебування однієї людини на посту голови країни. Деякі опозиційні політики звинуватили Чавеса в спробі захоплення влади, повідомляє The Sunday Times.

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина Уго Чавеса пішла в опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі