Ексклюзиви
понеділок, 24 березня 2008 08:48

Колишня дружина Саркозі вийшла заміж (ФОТО)


50-річна Сесилія Сіганьєр-Альбеніс і глава крупної рекламної фірми, 48-річний уродженець Марокко Рішар Аттіас зіграли весілля в Нью-Йорку в неділю ввечері. Церемонія співпала з пасхальними канікулами, що широко святкуються в Західному світі, а місцеві ЗМІ охрестили церемонію "торжеством реваншу", відзначивши, що колишня перша леді вийшла заміж практично відразу після того, як президент Франції поєднавався законним шлюбом з відомою моделлю Карлою Бруні.

Церемонія одруження відбулася на Манхеттені в знаменитому залі Рокфеллер-центра, з танцполом, і видом на весь Нью-Йорк. За повідомленням ЗМІ, в церемонії одруження брали участь 150 гостей, багато хто з яких прибув з Європи.

"Молоді" не запросили пресу і суворо заборонили гостям удаватися до любительських зйомок. З чуток, що просочилися в пресу, видання Paris-match відмовилося від ексклюзивного права на зйомку церемонії, не бажаючи докучати президентові Франції.

За неофіційною інформацією, наряди до весільної церемонії молодятам надав італійський будинок мод Versace.

Як культурну програму молодята відвідали в Нью-Йорку культовий бродвейський мюзикл "Мама міа" на музику шведської групи АВВА.

Цікаво, що весною 2005 року Сесилія, ще будучи дружиною Саркозі, вже йшла з сім"ї до Аттіаса. Потім повернулася, але в жовтні 2007 року пара остаточно і офіційно розпалася. Незабаром після цього Ніколя Саркозі почали бачити з супермоделлю і співачкою Карлою Бруні, і 2 лютого вони одружилися.

Рішар Аттіас - бізнесмен марокканського походження, він народився в місті Фес в 1959 році. Обранець Сесилії є головою великої піар-компанії, займається організацією міжнародних конференцій, розробкою і здійсненням маркетингових компаній крупних корпорацій.

Фірма Аттіаса забезпечувала, зокрема, в 2004 році в тісній співпраці з Сесилією Саркозі проведення з"їзду правлячої партії Франції Союз на підтримку народного руху, на якому Ніколя Саркозі був обраний лідером цієї партії. Також Аттіас забезпечував організацію пропагандистської кампанії, що передувала введенню в Європейському союзі єдиної валюти євро, передає РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина Саркозі вийшла заміж (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути