вівторок, 05 лютого 2008 12:53

Колишня дружина Саркозі виходить заміж

 Через декілька днів після повідомлення про весілля президента Франції Ніколя  Саркозі, стало відомо, що його екс-дружина також збирається одружитися. Колишня дружина Ніколя  Саркозі, мадам Сесілія Циганер-Альбеніц у березні збирається відсвяткувати весілля у Нью-Йорку з своїм коханим – бізнесменом Рішаром Аттіасом.

Варто відзначити, що у публікації у французькому виданні планам Сесілії приділяється не більш одного абзацу. Проте саме він другий день бурхливо обговорюється у франкомовних інтернет-блогах.

Близько двох років тому Сесілія кинула Ніколя  через Аттіаса, французького бізнесмена, який зараз мешкає у Америці. У Нью-Йорку у нього є рекламна фірма, що спеціалізується на політичному піарі.

Забавно, що Рішар, єврей за національністю, є уродженцем Марокко, а Саркозі на посту міністра внутрішніх справ "прославився" жорсткими діями проти вихідців з Північної Африки.

Гра випадку ще й у тому, що Сесілія познайомилася з своїм майбутнім чоловіком у  листопаді 2004 року, коли його фірма допомагала Саркозі під час праймериз. Тобто Ніколя  Саркозі сам познайомив Сесілію з людиною, яка стала її коханцем.

Про роман Сесілії і Аттіаса стало відомо ще у 2005 році, коли журнал Paris Match опублікував фотографії закоханої парочки.

Коментуючи інформацію, опубліковану в La Figaro, газета "Маарів" також згадує книгу "Сесілія", яка недавно вийшла в Парижі. Журналістка Ганна Бітон відзначає, що вона протягом п"яти років зустрічалася з головною героїнею своєї книги, і їх діалоги лягли в основу рукопису.

У книзі йдеться, що колишня перша леді Франції покинула свого чоловіка у 2005 році. Вісім місяців вона провела в Америці разом з Аттіасом. Проте повернулася до Парижа перед початком передвиборної кампанії Саркозі.

"Це найкрасивіша історія кохання, яка тільки може бути", - написано в книзі. Сесілія не хотіла б, щоб її вчинки трактувалися якимось іншим чином. Вона квапила вихід цієї книги з єдиною метою: показати Аттіасу, що дійсно його любить.

У цій книзі Сесілія також визнає, що зробила велику помилку, коли повернулася до Ніколя  Саркозі.

І підбиваючи підсумок, Сесілія Циганер-Альбеніц говорить: "Рішар – чоловік всього мого життя. Я не думаю, що раніше когось кохала так, як кохаю його". NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина Саркозі виходить заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі