понеділок, 06 грудня 2010 16:43

Колишнього мера Алушти засадили на сім років

Колишнього мера Алушти засадили на сім років

Апеляційний суд Криму залишив у силі вирок колишньому меру Алушти Олексію Нечаєву, якого засудили до семи років позбавлення волі.

Як повідомляють "Українські новини" з посиланням на свої джерела, таке рішення суд ухвалив 2 грудня.

"Нечаєв визнаний винним у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 365 (перевищення влади або службових повноважень) і частини 1 статті 366 (службова фальсифікація) Кримінального кодексу", - йдеться у повідомленні.

Колишньому меру інкримінувалося складення підроблених рішень про надання в тимчасове і постійне користування майна і землі. Також було незаконно відчужено недобудований багатоквартирний житловий будинок.

Кандидат на посаду міського голови від Комуністичної партії України, екс-мер міста (2002-2006 рр..) Нечаєв був заарештований 12 жовтня в Алушті.

Як відомо, 8 жовтня правоохоронні органи Криму затримали міського голову Алушти Володимира Щербину за підозрою у перевищенні службових повноважень.

Нагадаємо, що прокуратура Криму 8 жовтня порушила кримінальну справу щодо мера південнобережного курортного селища Гурзуф за підозрою в незаконному виділенні землі комерційній структурі.

3 жовтня був затриманий голова Лівадійської селищної ради (Велика Ялта, Крим) Анатолій Мамикін за підозрою в незаконному виділенні землі 7 ділянок на території Ялтинського гірничо-лісового заповідника у власність громадян.

30 вересня був затриманий кримськими правоохоронцями мер Алупки Андрій Харитонов.

Прокуратура закликала ЗМІ не пов`язувати "принципову позицію" правоохоронців автономії з виявлення й попередження злочинів у сфері земельних відносин у регіоні з місцевими виборами.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Колишнього мера Алушти засадили на сім років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі