вівторок, 07 жовтня 2008 08:48

Колишній зек загинув через хизування тюремними наколками

Трагедія сталася на Дніпропетровщині. Напівспалене тіло колишнього ув"язненого знайшли мешканці одного з сіл і повідомили міліцію.

До міліції зателефонували жителі села Веселого і розповіли, що знайшли в полі понівечене тіло людини.

Кількома годинами пізніше міліціонери вже спілкувалися з підозрюваним. Ним виявився знайомий загиблого. Обидва раніше сиділи за ґратами, власне, там і познайомилися.

Після звільнення товаришували. В день убивства парочка вела душевну розмову за пляшкою горілки. Загиблий почав хизуватися і показувати свої наколки, після чого вдарив в обличчя свого товариша по пляшці. Проте розбитий ніс розбишаку не заспокоїв і той узявся за пательню і збив свого знайомого з ніг.

Обвинувачуваний же схопився за ніж і наніс три удари в область живота і грудної клітки.

За мить чолов"яга із закривавленим ножем у руках збагнув, що скоїв. І вирішив позбутися тіла: вивезти його за село та втопити в озері.

Та до води скутер з трупом не доїхав – скінчилося пальне. За кілька метрів від дороги вбивця обклав тіло сухою травою, підпалив та й подався додому, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Колишній зек загинув через хизування тюремними наколками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі