пʼятниця, 21 березня 2008 10:09

Колишній консул Колумбії хотів вивезти велику партію кокаїну з Бразилії

 Колишній консул Колумбії в Табатінгу (Бразилія) був затриманий у міжнародному аеропорту колумбійської столиці Боготи при спробі вивезти велику партію кокаїну. Про це повідомляє ІТАР-ТАСС з посиланням на місцеві правоохоронні органи.

За словами начальника столичної поліції, генерала Родольфо Паломіно, 51-річний екс-дипломат і колишній член міської ради міста Медельїн (столиця департаменту Антіохія на північному заході країни) Марко Антоніо Кайседо Авенданьо був затриманий в аеропорту "Ельдорадо" ще у середу. Він прямував з Медельїна в іспанське місто Барселону з пересадкою у Боготі, де і був затриманий правоохоронцями.

У багажі і ручній поклажі колишнього консула, оснащених подвійним дном, було виявлено близько шести кілограмів кокаїну, розфасованого у пакети.

У даний час Кайседо Авенданьо і виявлений у нього кокаїн передані у розпорядження прокуратури. Екс-дипломата чекає пред"явлення звинувачень у нелегальному перевезенні наркотиків, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Колишній консул Колумбії хотів вивезти велику партію кокаїну з Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі