середа, 27 лютого 2008 10:27

Колишній італійський прем"єр "поховав" Володимира Путіна

Італійський сенатор Джуліо Андреотті минулого тижня "поховав" президента Росії Володимира Путіна.

Беручи участь у ток-шоу на одному з каналів Андреотті, розповідаючи про своє минуле, заявив буквально таке: "після похорону Путіна, в якому я брав участь". Попри замішання в студії, він продовжив свою розповідь про "смерть Путіна...".

Один з учасників ток-шоу, головний редактор журналу Panorama Мауріцио Белпієтро, намагався поправити сенатора: "Можливо, ви маєте на увазі когось іншого?". Але Андреотті наполягав: "Ні, після смерті Путіна". Помилку італійський політик помітив лише наприкінці передачі і нарешті виправився: "Звісно ж я мав на увазі Бориса Єльцина".

89-річний Джуліо Андреотті щонайменше сім разів обіймав пост глави уряду Італії, а також був міністром економіки, оборони та закордонних справ. Зараз він обіймає довічний пост сенатора. Останніми роками його дедалі більш в"януча фізична форма (Андреотті страждає вираженим кіфозом, має горб)  викликає масу кпинів сатириків, повідомляє "Новый регион".

Зараз ви читаєте новину «Колишній італійський прем"єр "поховав" Володимира Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі