понеділок, 02 серпня 2021 13:51

Коли українцям чекати на послаблення спеки

Завтра в більшості областей України очікується послаблення спеки.

3 серпня впродовж дня передбачається +25...28°С, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"Температура повітря дасть змогу спокійніше пересуватися вулицями, а не стрибати від тіні до тіні та швидко під кондиціонер. Майже ідеальний день комусь дофарбувати дах, розвісити на провітрювання килими, полагодити щось у дворі, просто нормально подихати й пройтися", - ідеться в повідомленні.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Головна новина завтрашнього вівторка - послаблення спеки за холодним фронтом
Головна новина завтрашнього вівторка - послаблення спеки за холодним фронтом

У західних областях завтра вдень буде +22...27°С. На сході й півдні ще затримаються вищі градуси, +29...33°С. Атмосферний фронт у вівторок зачепиться за схід і південний схід, тому саме там завтра ймовірні короткочасні дощі із грозами. Також місцями очікуються опади в Карпатах. На решті території країни суху погоду організує наступ потужного атлантичного антициклону.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Літера Н означає високий атмосферний тиск
Літера Н означає високий атмосферний тиск

У Києві 3 серпня температура повітря знизиться і впродовж дня становитиме +25...26°С. Дощі в столиці завтра малоймовірні. Уже із середи побільшає шансів у короткочасних періодичних дощів із грозами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Країну охоплять дощі з пекельною спекою: де пройдуть зливи

Третій місяць літа розпочнеться зі спеки. Стовпчики термометрів триматимуться на рівні +33...35°С. Хоча поступово до кінця серпня температура повітря знижуватиметься. Дощів у серпні обіцяють мало.

Зараз ви читаєте новину «Коли українцям чекати на послаблення спеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі