вівторок, 23 червня 2020 10:50

Коли розпочнеться новий навчальний рік

Коли розпочнеться новий навчальний рік
Новий навчальний рік може розпочатися 1 вересня. Фото: Pixabay

Додаткові протоколи, які визначатимуть заходи безпеки в закладах освіти до повернення дітей до школи, готують Міністерство освіти і науки спільно з МОЗ.

Імовірно, що новий навчальний рік для учнів шкіл почнеться з 1 вересня, про це розповіла тимчасова виконувачка обов'язків міністра освіти і науки Любомира Мандзій в інтерв'ю РБК-Україна.

За її словами, є впевненість, що навчальний рік для учнів шкіл почнеться з 1 вересня, а для студентів першого курсу - з 17 вересня. Але рішення Кабміну поки що немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали точні дати ЗНО й умови проведення

"Я хочу спростувати фейк. У коментарі одному з телеканалів я сказала про те, що навчання вже буде з використанням тих інструментів і технологій, якими оволоділи вчителі. Але це не означає, що з 1 вересня ми перейдемо на дистанційне навчання", - додала вона.

Учителям не передбачено додаткових доплат за карантин. Усі педагоги та учні під час карантину безперечно докладали максимум зусиль, для того щоб адаптуватися до нових умов. У бюджеті 2020 року не передбачено встановлення додаткових виплат для вчителів.

Зараз ви читаєте новину «Коли розпочнеться новий навчальний рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі