понеділок, 30 липня 2007 09:35

Колесников: "Калашников приніс достатньо вибачень журналістам"

 Депутат Верховної Ради V скликання Олег Калашников вже не раз приносив вибачення членам знімальної групи телеканалу СТБ, що постраждали від його рук, і факт його винності ще вимагає з"ясування. Про це заявив на прес-конференції у Донецьку депутат Верховної Ради V скликання, глава Донецької обласної організації Партії регіонів Борис Колесников.

"Я думаю, що він (Калашников) приніс достатньо вибачень", – сказав Колісників, додавши, проте, що "поведінка некоректна з пресою взагалі неприпустима, і, безумовно, його (Калашникова) вчинок потребує засудження".

"Ви знаєте, тут треба об"єктивно взагалі розібратися в історії конфлікту, у тому, наскільки пан Калашников винен або має рацію у тій або іншій позиції", – переконаний "регіонал".

Колесников також відзначив, що поведінка Калашникова буде розглянута 4 серпня на політраді ПР, де і буде ухвалене  рішення про його подальшу партійну долю, пише Остров.

Зараз ви читаєте новину «Колесников: "Калашников приніс достатньо вибачень журналістам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі