понеділок, 30 липня 2007 14:38

Колесников посварився з Морозом через ідею спікера зібрати Раду

Між спікером парламенту Олександром Морозом і керівником виборчого штабу Партії регіонів Борисом Колесниковим  відбулася досить гостра розмова,  повідомляє Vip-ua.com, посилаючись на інформації, отриману з кіл, близьких до керівництва ПР.
 
За інформацією джерела, Колесников не приховував свого роздратування спробою Морозу зібрати 31 липня позачергову сесію Верховної Ради, на якій передбачалося розглянути питання, пов"язані з проведенням або непроведенням виборів 30 вересня.

Колесников звинуватив Морозу в самоуправстві і розцінив його дії як провокаційні.

Мороз намагався поводитися спокійно і на питання щодо того, з ким узгоджені його дії, незворушно відповідав, що "це ініціатива депутатів і всі ключові особи інформовані".

Після чого Колесников заявив, що в "не приматиме участі у путчі", а також заявив, що жоден з депутатів - членів фракції ПР брати участь в засіданні не буде. На що Мороз відповів: "Не розписуйтеся за всіх. Ми ще подивимося, скільки депутатів з вашої фракції будуть присутні", пише Острів.

Зараз ви читаєте новину «Колесников посварився з Морозом через ідею спікера зібрати Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі