четвер, 24 травня 2007 13:17

Коханка Джорджа Клуні зізналася у вбивстві лорда

45-річна нідерландка туніського походження, третя дружина графа Джаміла М"Барек звинувачується в тому, що вона заплатила своєму 43-річному братові Мохаммеду М"Бареку приблизно 200 тис. доларів за те, щоб він задушив Ентоні Ешлі-Купера, лорда Шефтсбері, в Каннах на Французькій Рів"єрі в листопаді 2004 року.

У березні 2005 року дружина графа зізналася у вбивстві. За версією звинувачення, Джаміла найняла брата за гроші, щоб той розправився з 66-річним лордом Шафтсбері, оскільки вона боялася, що втратить все у разі розлучення.

Джаміла розповіла, що надавала сексуальні послуги багатим чоловікам, серед яких були актори Джордж Клуні і Брюс Уїлліс, а також тенісист Бьерн Борг, і, оскільки вони добре їй платили, вона не потребувала 6-мілйонного статку чоловіка.

М"Барек розповіла суду про те, як її брат задушив лорда Шафтсбері в її квартирі в Каннах в листопаді 2004 року. "Я не хотіла дивитися на їх бійку, - розповіла Джаміла. - На підлозі була кров. Я не знала, чия це кров - мого брата або мого чоловіка. Брат ніяк не міг повірити, що мій чоловік мертвий. Він весь час твердив: "Я тебе люблю, Ентоні".

Потім вона поїхала услід за братом до ущелини неподалеку, куди вони і кинули тіло лорда Шафтсбері. Через п"ять місяців труп був знайдений, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Коханка Джорджа Клуні зізналася у вбивстві лорда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі