неділя, 29 серпня 2010 15:36

Книжковий ярмарок у Києві зібрав подарунки сиротинцям (ФОТО)

В столичному Українському домі пройшов благодійний дитячий книжковий ярмарок.

Свою продукцію для школярів і дошкільнят презентувало більше двох десятків видавництв.

Серед них: "Фоліо", "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", "Веселка", "Скіф", "Країна мрій".

Почесними гостями ярмарку стали письменники Андрій Курков, Олександр Ірванець, поет Іван Андрусяк, драматург Богдан Жолдак.

Митці роздавали автографи своїм шанувальникам. Відвідувачам представили нові книжки Василя Шкляра "Чорний ворон", Юрія Логвина "Таємна перлина", Євгенії Пірог "Хлопчик вітерець та Золота планета".

Перед дітьми виступили артисти цирку "Кобзов". Для юних відвідувачів улаштовувались різноманітні конкурси, ігри, вікторини. Під час ярмарку проводилась благодійна акція збору пожертв для шкіл-інтернатів Сумської та Рівненської областей.

Гроші та сертифікати на поповнення бібліотечних фондів художньою та навчальною літературою після ярмарку отримають Білопільська школа-інтернат, Клеванська санаторна школа-інтернат та Рівненський дошкільний дитбудинок.

Загалом за час проведення благодійних акцій, організатори книжкових ярмарків в Українському домі передали сиротинцям у різних регіонах України 25 тисяч примірників книг, 40 тисяч гривень і продуктові набори від партнерів та відвідувачів.

ФОТО: Тарас Подолян, Gazeta.ua

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Книжковий ярмарок у Києві зібрав подарунки сиротинцям (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі