неділя, 06 травня 2007 16:46

Ключі від американської в"язниці потрапили на інтернет-аукціон

В американському штаті Айова адміністрація в"язниці поміняла замки після того, як на аукціоні в інтернеті з"явилися ключі до них. Набір ключів від всіх приміщень в"язниці належав слюсареві, який пропрацював у в"язниці Анамоса до 1974 року, коли вийшов на пенсію. Через два роки слюсар помер, а після того, як рік тому померла і його дружина, майно подружжя було розпродане з аукціону, у тому числі й ключі. Невідомий покупець придбав антикварні ключі й виставив їх на eBay.

Директор в"язниці Джері Барт розповів, що дізнався про ключі від своїх співробітників. "Я зайшов на eBay і побачив їх там. Досі ми нічого не знали про аукціон", - сказав він. За словами директора, з 1974 року деякі замки у в"язниці були замінені, тоді як інші залишилися тими ж, що і примусило провести заміну. "Ми зробили це про всяк випадок", - сказав Барт, повідомляє АР.

Зараз ви читаєте новину «Ключі від американської в"язниці потрапили на інтернет-аукціон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі