четвер, 16 жовтня 2008 15:19

Клоун-педофіл на ім"я Ромашка розбещував дітей

У Нижньому Новгороді співробітниками міліції за підозрою в розбещенні малолітніх дівчаток затриманий 41-річний чоловік. Як повідомили в ГУВС по Нижньогородській області, зловмисник був затриманий співробітниками міліції в одному з кафе в Автозаводському районі Нижнього Новгорода.

Чоловік привернув увагу обслуговуючого персоналу тим, що сидів за столиком у компанії дітей, вів з ними розмови на відверті теми і щось демонстрував на портативному DVD-програвачі. У сумках затриманого міліціонери виявили диски порнографічного змісту, рекламні плакати його виступів, DVD-програвач, фотографії і безліч подяк від різних організацій.

За даними інформаційного центру ГУВС, чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за розпусні дії. Тоді судово-психіатрична експертиза встановила, що він не може бути притягнутим до кримінальної відповідальності через психічний розлад.

Як встановили міліціонери, затриманий заробляє на життя тим, що дає в школах вистави. Його сценічний псевдонім - клоун Ромашка, повідомляє Газета Ру.

Зараз ви читаєте новину «Клоун-педофіл на ім"я Ромашка розбещував дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі