четвер, 10 квітня 2008 10:46

Клінтон розцілувала Елтона Джона за $2 млн (ФОТОРЕПОРТАЖ)
6

Близько $2,5 млн вніс до фонду виборчої кампанії претендента на президентський пост від Демократичної партії США, сенатора від штату Нью-Йорк Хіларі Клінтон відомий британський співак і композитор Елтон Джон.

Ці кошти поступили від продажу квитків на концерт музиканта, що пройшов учора ввечері в залі "Радіо-сіті мюзік-хол" в Нью-Йорку. "Я завжди був прихильником Хіларі Клінтон", - заявив Джон перед початком виступу. "Я люблю тебе, Хіларі", - додав він.

На концерті була присутня не тільки сама Клінтон, але і її чоловік, колишній президент США Біл і їх дочка Челсі. "Я хочу, щоб ви знали, що я тримаюся", - сказала, звертаючись до глядачів, претендент на президентський пост США. "Ця країна варта того, щоб за неї битися", - додала колишня перша леді.

Хіларі Клінтон користується підтримкою з боку відомих артистів і музикантів, а з Елтоном Джоном її зв"язують давні дружні взаємини.

Ще в 1998 році, коли Біл Клінтон був главою Білого дому, музикант виступав на обіді, що подружжя Клінтон давали на честь прем"єр-міністра Великої Британії Тоні Блера та його дружини.

Квитки на нинішній концерт розійшлися неймовірно швидко, не дивлячись на те, що найдешевші місця обійшлися шанувальникам таланту артиста в $125 і 250. Найдорожчі квитки коштували $2,3 тис. Це максимальна сума, що, згідно закону, приватна особа може пожертвувати на підтримку того або іншого кандидата в президенти, повідомляє Известия.Ру.

Зараз ви читаєте новину «Клінтон розцілувала Елтона Джона за $2 млн (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі