вівторок, 15 квітня 2008 16:24

Клінтон перебрала віскі, і почала загравати до журналістів (ФОТО)
6

У минулу суботу Хіларі Клінтон вечеряла в товаристві постійних клієнтів ресторану Бронко, на півночі штату Індіана. Після довгого трудового дня Клінтон пригостила себе чарчиною Crown Royal Whisky, яке спочатку пила маленькими ковтками, а потім просто випила залпом. Після цього Хіларі замовила ще декілька бокалів пива і піцу.

Клінтон сиділа за своїм столиком, пережовуючи піцу, і говорила про важливість збереження робочих місць на державних промислових підприємствах. Потім вона покликала мера міста Хамонд Тома: "Том, Том, ідіть сюди, сідайте!" Джентльмен, який сидів поряд з Хіларі сказав, що Том, ймовірно, сидить у барі. Клінтон пожартувала: "Через мою кампанію люди спиваються". Пізніше мер Хамонда підійшов до Клінтон, сказавши:" Кожного разу, коли я знаходжуся біля Вас, ми завжди починаємо пити".

"Це правда", сказала Клінтон. "Все-таки, це - суботня ніч".

Клінтон також сказала своїм друзям, що не може нікуди піти без преси, яка стежить за кожним її кроком. "Зовсім інша річ, коли ми проводимо цей дивовижний час разом з вами, кожна мить записується для наступних поколінь"- розповідала Клінтон, і далі жуючи свою піцу.

"Ці двоє молодих чоловіків дійсно дуже, дуже милі", сказала Хіларі, вказуючи на працівників ABC. "Але їх робота - отримати що-небудь, що виглядає дійсно фатальним, і ви знаєте, що я завжди намагаюся надати їм щось подібне", розповідала Клінтон, підморгуючи журналістам.

Візит Хіларі до маленької місцевої їдальні без сумніву не був частиною великого плану виставити Клінтон на вітрину як кандидата від звичайних людей. І хоча вона не з тих, хто пізно випиває з пресою і своїм штатом, Клінтон зазвичай віддає перевагу червоному вину або Blue Moon зі скибочкою апельсина, а не легкому пиву в скляному кухлі, вона з гордістю розмахувала ним у повітрі, коли натовп кричав її ім"я, повідомляє CBS Nesw.

Зараз ви читаєте новину «Клінтон перебрала віскі, і почала загравати до журналістів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі