понеділок, 18 травня 2020 12:39

Кличко розповів, коли запрацюють метро та спортзали

Кличко розповів, коли запрацюють метро та спортзали
Спортзали можуть запрацювати у столиці вже цієї п'ятниці. Фото: pixabay.com

У Києві в рамках чергового етапу послаблення карантину, який розпочнеться з 22 травня, поновить роботу низка об'єктів, зокрема спортивні зали та фітнес-центри. Про це на брифінгу в понеділок повідомив мер столиці Віталій Кличко.

За його словами, за дотримання регламентів і умов безпеки, розпочнуть працювати: промислові ринки; великі магазини площею до 1000 кв. м; спортзали та фітнес-центри, крім басейнів.

"Також місто планує після 22 травня поновити роботу наземного громадського транспорту у звичайному режимі. Зараз ми поступово збільшуємо кількість одиниць рухомого складу та маршрутів наземного громадського транспорту", - заявив Кличко. Він додав, що столиця готова поновити роботу метро з 25 травня і чекає на відповідне рішення Кабміну.

Торгово-розважальні центри в Києві поновлять свою роботу після карантину тоді, коли в столиці запустять метрополітен. Оскільки може виникнути проблема з доступом працівників центрів до своїх робочих місць.

Зараз ви читаєте новину «Кличко розповів, коли запрацюють метро та спортзали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі