четвер, 01 листопада 2007 13:14

Клавіатура для блондинок надійшла у продаж

Сьогодні розпочався відкритий продаж "клавіатур для блондинок", розроблених фахівцями компанії Oldi. Коштувати незвичайна клавіатура буде 600 рублів. Створена в Росії "клавіатура для блондинок" є стандартним пристроєм введення, що виконаний з рожевого пластика і відрізняється від решти всіх клавіатур незвичайними написами на клавішах. Так, на місці Escape красується зрозуміле "Немає!", пробіл позначений як "Щонайдовша клавіша", а Control і Alt - як "Непотрібна кнопка" і "Ваще не розумію".

Перші "клавіатури для блондинок" створені у варіанті для порту PS/2. Найближчим часом планується налагодити випуск USB-"клавіатур для блондинок".

З очевидних недоліків пристрою варто відзначити відсутність кнопки "Any Key", або "Будь-якої клавіші". Розробники пообіцяли усунути цей недолік у майбутніх версіях клавіатури.

У зв"язку з обмеженістю першої партії постачання "клавіатур для блондинок" в Oldi було ухвалено рішення продавати не більше двох таких пристроїв у одні руки. "Можна сказати, що у нас діє принцип "офігіти, дайте дві!", - заявив один з творців клавіатури в телефонному інтерв"ю кореспонденту "Ленты.Ру".

 

Зараз ви читаєте новину «Клавіатура для блондинок надійшла у продаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі