неділя, 20 травня 2007 18:30

Київського торговця розстріляли впритул прямо на ринку

У п`ятницю, близько 18-ої години, в центрі Києва на вулиці Фізкультурній біля будинку N1 дев`ятьма пострілами впритул вбили азербайджанця Хайяма А., оптового торговця овочами і фруктами на Деміївському ринку.

Як кажуть свідки, вбивць було двоє. Один з очевидців, чоловік, який відпочивав неподалік, розповів, що спочатку почув звуки, схожі на вибухи петард. Він обернувся і побачив, що на землі лежить чоловік, а двоє хлопців стріляють в нього з пістолетів. Потім злочинці зникли. Деякі свідки стверджують, що кілька чоловік, які спостерігали за тим, що відбувається, кинулися наздоганяти кілерів. Останні, мабуть, щоб відірватися від переслідувачів, стріляли в повітря: очевидці говорять, що звуки, схожі на постріли, не припинялися. Але окрім загиблого Хайяма ні убитих, ні поранених немає.

Вже встановили, що в Хайяма стріляли з двох пістолетів: ПМ і "Браунінга". Одну ПМ-івську кулю виявили метрах у 30 від тіла загиблого, поряд з його мотоциклом.

Прокуратура Печерського району порушила кримінальну справу за статтею 115 КК України (умисне вбивство). Одна з основних версій — "ринкові розборки". За деякою інформацією, перевіряється навіть версія про те, чи не були пов`язані між собою дві події: пожежа, що знищила автобус з фруктами і овочами у п`ятницю вранці на Московському проспекті в районі Петрівки, і вбивство того ж дня торговця подібним товаром, передає "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Київського торговця розстріляли впритул прямо на ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі