четвер, 25 лютого 2010 13:53

Київський ЦУМ передумали продавати

Київський ЦУМ передумали продавати

Фонд державного майна (ФДМ) скасував аукціон з продажу пакету акцій ВАТ "Київський центральний універмаг", що становить 39,647% статутного капіталу універмагу. Таке рішення було прийнято 23 лютого.

Наказ про скасування приватизації київського ЦУМу вже опубліковано в офіційному виданні ФДМУ "Відомості приватизації".

Нагадаємо, раніше Фонд держмайна планував провести торги 4 лютого. На продаж було виставлено 24,398 млн. акцій, номінальна вартість однієї акції становила 1,05 грн. Однак приватизація ЦУМу була припинена 5 лютого, а потім відновлена.

Як повідомлялося, умовами аукціону передбачалося, що покупець пакету акцій універмагу зобов"язаний протягом року перерахувати на рахунок ВАТ інвестиції на загальну суму не менше 10 млн грн, не допускати протягом п"яти років продажу всього або значної частини майна універмагу, підвищувати рівень заробітної плати співробітників з урахуванням інфляційних процесів, не звільняти співробітників протягом півроку з моменту придбання держпакету.

Згідно з даними ФДМ, за станом на 1 грудня поточного року в ЦУМі працює 15 співробітників.

ВАТ "Київський центральний універмаг" в 2008 році скоротило чистий прибуток на 54,8% в порівнянні з 2007 роком - до 1,327 млн грн, чистий дохід від реалізації збільшився на 23,3% - до 331,543 млн грн, валовий прибуток - на 23,7%, до 75,12 млн грн.

ВАТ "Київський центральний універмаг" зареєстровано в 1994 році. Основним видом діяльності є роздрібна торгівля промисловими товарами народного споживання.

Статутний капітал компанії складає 64,616 млн грн.

Интерфакс-Украина, Ліга

Зараз ви читаєте новину «Київський ЦУМ передумали продавати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі