субота, 25 серпня 2007 10:14

Київські "Регіони" заявляють про провокації

Київська міська організація Партії регіонів вимагає від правоохоронних органів розслідувати провокації проти активістів партії.

Вчора, в День Незалежності, опівдні до інформаційного намету Партії регіонів, розташованого на Майдані Незалежності, підійшли люди в цивільному і зажадали прибрати агітаційний "дирижабль" із зображенням партійної символіки Партії регіонів. Волонтери із Союзу молоді регіонів, що працюють в наметі, попросили людину представитися і пояснити, з якої причини вони мають це робити, адже своєю присутністю вони нічого не порушують, нічого образливого в агітаційних матеріалах немає, що це мирна акція київських регіоналів, присвячена Дню Незалежності. Людина, що вимагала прибрати атрибутику Партії регіонів, не представилася, а "свою вимогу пояснила тим, що зараз на Майдан повинен приїхати Президент, і "дирижабль" розвиватиметься прямо перед його очима, що може йому не сподобатися", повідомляє прес-служба Київською міськорганізації ПР.

За її інформацією, приблизно в цей же час до намету, розміщеного з протилежного боку Майдану, біля готелю "Україна", теж підійшла група людей в цивільному, які, не представившись, зажадали і тут прибрати агітаційний "дирижабль" ПР. Після того, як волонтери з обох наметів відмовилися виконати ці абсолютно безпідставні вимоги, люди в штатському обрізали троси, що тримали "дирижаблі", і пішли. Активісти Партії регіонів намагалися їх затримати, але це їм не вдалося.

Крім того прес-служба повідомляє, що близько 13.00 в районі метро "Дорогожичі" двоє невідомих підійшли до активіста ПР, який стояв з партійним прапором і, погрожуючи пістолетом, супроводжуючи це нецензурною лайкою, відібрали прапор. Після чого поїхали в невідомому напрямі на автомобілі, передає прес-служба Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Київські "Регіони" заявляють про провокації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі