вівторок, 12 червня 2007 20:10

Київські паркувальники таки брали завищену платню - рішення суду

Господарський суд Києва відмовив чотирьом столичним райпарксервісам у позовах про визнання недійсним рішення Київського міського територіального відділення Антимонопольного комітету (АМК) України, згідно з яким вони повинні були сплатити штраф і привести тарифи на послуги до економічно обгрунтованого рівня.

Як повідомили в прес-службі АМК у вівторок, раніше його Київське територіальний відділ оштрафував десять райпарксервісів столиці на загальну суму 123,5 тис. грн. Проте КП "Райпарксервіс", КП "Печерськпарксервіс", КП "Голосеевпарк-сервіс" і КП "Дніпропарксервіс" оскаржили це рішення в Госсуді Києва. У свою чергу, суд повністю відмовив цим підприємствам у позовах.

Таким чином, ці райпарксервіси повинні сплатити 68 тис. грн штрафу і встановити обгрунтовані тарифи.

КП "Деснянськпарксервіс", КП "БЕАГ Дарницького району", КП "Поділпарксервіс" і КП "Соломянка-автопарк-сервіс" не тільки визнали порушення, але і повністю сплатили 21,5 тис. грн штрафу до держбюджету.

В той же час, тервідділ розстрочив сплату 34 тис. грн штрафу КП "Транспортсервіс" і КП "Автопарк-Сервіс", які повинні повністю сплатити цю суму впродовж п"яти місяців.

У повідомленні також наголошується, що вартість години парковки одного автомобіля на майданчиках райпарксервісів, що виконали рішення Київського тервіддліу АМК, на діний момент складає 1 грн, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Київські паркувальники таки брали завищену платню - рішення суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі