середа, 07 травня 2008 15:03

Київська влада не піде на поступки вантажним перевізникам

Київська влада не дозволять великогабаритному автотранспорту в"їжджати на територію столиці в години пік, як це вже давно зроблено в цивілізованих європейських країнах.

Про це повідомляє прес-служба Київської міськадміністрації (КМДА) з посиланням на першого замголови столичної міськадміністрації Дениса Басса в середу.

"Заява, яку зробив сьогодні міністр транспорту (Йосип Вінський), направлена проти киян і їх інтересів. На сьогодні в місті проживають 5 мільйонів чоловік, з яких 2,5 мільйонів користуються суспільним транспортом, і годинами простоюють у заторах, не говорячи вже про звичайних автоаматорів, які відчувають незручності через великогабаритний транспорт на дорогах міста", - сказав Д.Басс.

"Ці вантажівки обслуговують не столицю, основна їх маса, близько 80%, - транзитні, тому без всяких проблем можна змінити графік роботи водіїв і цим розвантажити міські автодороги", - додав перший замголови КМДА.

Він також підкреслив, що за статистикою, всі кияни підтримують рішення обмежити в"їзд великогабаритного транспорту до міста в години пік, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Київська влада не піде на поступки вантажним перевізникам ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі