понеділок, 14 квітня 2008 13:20

Київська міліція затримала 3 підозрюваних у шахрайстві з автомобілями

Працівники кримінального розшуку Деснянського районного управління міліції Києва затримали організовану групу з 3 чоловік, які підозрюються в шахрайстві з автомобілями в Києві.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ.

За інформацією міліції, 3 чоловіків у віці 25-27 років, 2 з яких раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, за рекламою в засобах масової інформації купували нерозмитнені автомобілі за низькою ціною.

Використовуючи реквізити придбаного авто, вони виготовляли на нього підроблені документи, зокрема, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу й державні номерні знаки.

Після цього підозрювані розміщали в ЗМІ повідомлення про продаж машини.

Затримані виготовляли дублікат ключів автомобіля й після акту продажу розшукували машину й заволодівали нею за допомогою дубліката ключів.

На сьогодні міліція викрила 6 викрадень машин, серед яких 2 авто марки Mercedes-Benz, 2 BMV-525, Toyota Camry й Toyota Corolla.

Головне управління МВС у Києві проводить перевірку на можливу причетність членів злочинної групи до здійснення аналогічних злочинів на території Києва й інших регіонів, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Київська міліція затримала 3 підозрюваних у шахрайстві з автомобілями ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі