четвер, 12 липня 2007 14:28

Київрада заборонила будівництво у парку на Березняківській

Київська міська рада скасувала рішення про передачу земельної ділянки ТОВ Будівельній компанії "Кроун" для будівництва житлового будинку на вул. Березняківській, 12 у Дніпровському районі, де було побито місцевих жителів, які виступали проти будівництва.

Таке рішення прийнято сьогодні депутатами Київради, зважаючи на численні скарги громадян.

Депутати вирішили запропонувати компанії "Кроун" надати згоду на розірвання договору оренди земельної ділянки за зазначеною адресою.

Згідно з рішенням, ділянку площею 0,4 га на Березняківській, 12 буде включено до зони скверів Дніпровського району і відповідні зміни буде внесено до Програми розвитку зеленої зони столиці.

Також депутати скасували рішення Київради від 11 жовтня 2005 року про передачу ТОВ "Граніт-Плюс" земельної ділянки під забудову житловим будинком на вул. Білоруській, 36а у Шевченківському районі Києва.

 2 липня Київський міський голова Леонід Черновецький після побиття мешканців, що проживають поблизу будівництва на Березняківській, 12, особисто відвідав цей будмайданчик. На зустрічі з киянами того дня він пообіцяв, що рішення про відведення землі за цією адресою буде відмінено, і у його присутності на виділеній компанії "Кроун" земельній ділянці було розпочато будівництво дитячого майданчика, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Київрада заборонила будівництво у парку на Березняківській». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі