понеділок, 01 грудня 2008 11:21

Київрада дозволила забудову Жукового острову

Київрада дозволила забудову Жукового острову

Київська міськрада відмовилася задовольнити протест заступника прокурора міста Києва, в якому він вимагав скасувати рішення про передачу комерційній структурі 6 гектарів землі під забудову на острові Жуків.

"Київська міська рада, розглянувши протест заступника прокурора міста Києва від 26.09.2008 на рішення Київради від 21.12.2006 Про передачу товариству з обмеженою відповідальністю АВ-медгруп земельної ділянки для облаштування реабілітаційно-оздоровчого центру, зони відпочинку на острові Жуків у Голосіївському районі Києва, вважає неможливим його задоволення ", йдеться у рішенні Київради.

Не погоджуються з рішенням міськради тільки в київській прокуратурі. Її співробітники твердять, що вже подано позов, який винесе протест на рішення депутатів. Раніше в прокуратурі заявляли, що згоди на розробку проекту землевідведення взагалі немає.

Стурбовані забудовою на Жуковому острові були й екологи. Захисники природи стверджували, що острів сильно постраждає від дій будівельників - зникнуть багато рослин, а тварини загинуть.

Як повідомлялося, в жовтні прокуратура столиці опротестувала рішення Київської міськради про передачу одному зі столичних підприємств в оренду на 10 років шести гектарів земельної ділянки на Жуковому острові, повідомляє Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Київрада дозволила забудову Жукового острову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі